DE NIEUWE CULTUUR

Een cross mediale campagne om medewerkers bewust te maken van hun gedrag

Waar kijk je naar

Dit is het eerste filmpje van een campagne rondom gedragsverandering. In de afgelopen tijd zijn er veel veranderingen geweest binnen organisaties, processen zijn veranderd, systemen zijn aangepast en mensen zijn verplaatst. Het gedrag is vaak nog hetzelfde gebleven. Niet omdat mensen niet willen maar vaak omdat ze niet weten hoe. 

Gevoed door wetenschappelijke informatie en met een gezonde dosis humor en zelfspot, maken wij de medewerker bewust van zijn gedrag en geven we hem handvatten om aan zijn eigen gedrag te werken.

WAT GAAN WE MET ELKAAR MAKEN

In samenwerking met een aantal organisaties hebben we de dilemma's van de medewerkers verzameld die te maken hebben met de veranderende omgeving. Gedurende een periode van vijf weken behandelen we elke week een dilemma:

 1. Waarom is het zo moeilijk om mijn gedrag te veranderen?
 2. Hoe flexibel kan ik zijn? 
 3. Waar kan ik verantwoordelijk voor zijn?
 4. Hoe word ik mijn beste zelf?
 5. Hoe kan ik continu blijven leren?

Geluidsposters

We gebruiken het (social) intranet om de filmpjes, animaties en zelf-testen te presenteren. Medewerkers kunnen reageren en zelf ook content toevoegen. 

We zorgen voor 'triggers' in de fysieke ruimte verleiden we de medewerkers om naar de online omgeving te gaan. Dit doen we bijvoorbeeld met geluidsposters die op beweging reageren.

LATEN WE DIT SAMEN MAKEN

Om de aandacht van de medewerkers te trekken en te behouden, is het belangrijk om iets te maken wat ze ook in hun privé leven zouden kijken, op TV, in tijdschriften, via internet. Deze kwaliteit kost geld. 

Omdat dit onderwerp bij heel veel organisaties speelt, willen we graag de kosten met elkaar delen zodat we allemaal van de campagne kunnen profiteren voor een minimaal bedrag.

Wij zijn op zoek naar minimaal drie organisaties waarmee we samen de content gaan ontwikkelen. Met elkaar bepalen we wat we graag als eind resultaat willen hebben. Het team van Mind the People gaat vervolgens de campagne ontwikkelen. Tussentijds ontvangen we graag jullie feedback zodat we uiteindelijk een passend en inspirerend resultaat aan de medewerkers kunnen bieden.

OM HET PROJECT TE REALISEREN IS € 100.000,- NODIG

Inschrijving is mogelijk tot 15 januari 2016

€ 25.000,-

Voor dit bedrag ontvang je:

 • de gehele campagne
 • implementatie management (we zorgen dat de juiste mensen en de juiste projecten worden aangehaakt)
 • community management  (We stimuleren de dialoog en we beantwoorden vragen of spelen deze door aan de juiste persoon in de organisatie)
 • terugkoppeling van de resultaten

verwacht bereik: 35% medewerkers

€35.000,-

Voor dit bedrag ontvang je:

 • alles wat de andere pakketten ook krijgen
 • je hebt invloed op de content. Samen bepalen we op welke manier we de onderwerpen gaan behandelen en waar de nadruk komt te liggen. 

Maximaal 3 organisaties

verwacht bereik medewerkers 50%

€ 15.000,-

Voor dit bedrag ontvang je:

 • de gehele campagne 
 • training om de impact van de campagne te maximaliseren

 

verwacht bereik: 25% medewerkers

MAAR WIE ZIJN WIJ DAN

Wij - Mind the People-  maken online bewustzijn campagnes voor bedrijven die hun werknemers ondersteuning willen bieden in het bewustwordingsproces bij specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld cybercrime, gedragsverandering en werkdruk. Voor deze campagne zetten we de volgende mensen in: