WIJ KUNNEN DAARBIJ HELPEN

Om een betere balans te realiseren binnen jouw organisatie is soms hulp van buiten af nodig. Mind the People heeft daarom voor jou een aantal mensen geselecteerd die jou kunnen ondersteunen op de volgende programma onderdelen:

  • Inspiratie
  • Programmamanagement
  • Uitvoer

Mind the People selecteert haar partners op basis van inhoud, kwaliteit, transparantie en plezier in het werk.


Inspiratie

Voor de inspiratie sessie hebben we Charlotte, Janine, Brigitte en Leonie geselecteerd. Niet alleen hebben zij inhoudelijk bijgedragen aan het artikel zij hebben ook het verschil tussen Masculien en Feminien in hun werksituatie ervaren. Zij kunnen dus zowel over de inhoud vertellen als over hun ervaring. 

Programmamanagement

Voor het programmamanagement hebben we Harry en Ilja geselecteerd. Beiden hebben zij in hun rol als consultant programma's geleid bij organisaties met meer dan 5000 medewerkers. De programma's hadden in alle gevallen een grote gedragsveranderingscomponent. Beiden zijn creatief van geest waardoor zij ook samen met de opdrachtgever tijdens de projectinitiatie tot creatieve ideeën kunnen komen voor de campagne.

 

Uitvoer

Als productieleider van de campagne hebben we Thomas geselecteerd. Thomas heeft naast bedrijfskundige achtergrond, jaren lange ervaring als producent van commercials en videoproducties. Afhankelijk van de creatieve behoefte hebben we twee creatieve conceptontwikkelaars geselecteerd: Afke en Panos. Liesbeth ondersteunt op het gebied van de interne marketing en communicatie. Daarnaast werken we samen met twee creatieve organisaties: the Patching Zone zij leveren de kunstenaars en IJsfontein, zij ontwikkelen educatieve games.